10 oktober 2013

Zonvakantie Februari

Zonvakantie februari In de volgende landen kunt u in februari terecht voor een lekkere zonvakantie:

  • Noord-Afrika: Gambia en Egypte
  • Midden-Oosten: Verenigde Arabische Emiraten (Dubai)
  • Zuid-Azië: Thailand en Sri Lanka
  • Centraal Amerika en Caribisch gebied: Mexico, Barbados, Cuba, Costa Rica, Dominicaanse Republiek, Bahama’s, Nederlandse Antillen, Aruba, Curaçao en Haïti

Egypte en Gambia in februari

Zonvakantie Egypte februariEgypte:Temperatuur Egypte Februari22 °C Zoek zonvakantie
In de maand februari is het aan te raden naar de badplaats Hurghada te gaan, want daar zijn de hoogste temperaturen en nagenoeg geen neerslag. In deze badplaats zijn ook de grote luxueuze resorts gevestigd en dit is ook de grootste badplaats van Egypte. Vanuit Hurghada kan je een dagexcursie maken naar de pyramides van Gizeh of Luxor.

Zonvakantie Gambia februariGambia:Temperatuur Gambia Februari34 °C Zoek zonvakantie
Gambia is ingedeeld in de tropische klimaatzone en heeft een typische savannebegroeiing, dat bestaat uit veel gras, struiken en bomen. Vanaf begin november tot en met eind mei is er zeer weinig neerslag in Gambia, waardoor Gambia uitermate geschikt is voor een zonvakantie februari. Daarnaast zijn er prachtige stranden om van te genieten.

Zonvakantie februari in Verenigde Arabische Emiraten (Dubai)

Zonvakantie Dubai februariDubai:Temperatuur Dubai Februari25 °C Zoek zonvakantie
Dubai staat bekend om de vele bouwprojecten die er de afgelopen jaren hebben plaatsgevonden, waaronder het hoogste gebouw ter wereld met 828 meter. In Dubai kun je een prima zonvakantie vieren, want de gemiddelde temperatuur tijdens een zonvakantie februari bedraagt 25 graden. Neem een voorbeeld aan Ali B. en Sylvie Meis, want ook zij waren vorig jaar in februari in Dubai aan het zonnen.

Het Caribisch gebied in februari

Zonvakantie Bonaire februariBonaire:Temperatuur Bonaire Februari30 °C Zoek zonvakantie
Bonaire ligt naast Aruba en Curacao en maakt deel uit van het Konkinkrijk der Nederlanden. De hoofdstad van Bonaire is Kralendijk. Deze hoofdstad kenmerkt zicht door leuke gekleurde huisjes en veel horeca. Er zijn een aantal grote resorts in Bonaire waar je het gehele jaar van de zon kan genieten. Een zonvakantie februari is dus uitstekend te doen in Bonaire.

Zonvakantie Aruba februariAruba:Temperatuur Aruba Februari32 °C Zoek zonvakantie
Aruba ligt 23 kilometer boven Venezuele en is een land binnen het Koninkrijk der Nederlanden. Qua oppervlakte is het gelijk aan Texel. Aan de stranden aan de westkust zijn er vele hotelaccomodaties, de een luxer dan de ander. Aan deze zijde van Aruba zijn ook de stranden Palm Beach en Eagle Beach gelegen waar veel toeristen dagelijks liggen te zonnen.

Naar Zuid-Azië in februari

Zonvakantie Thailand februariThailand:Temperatuur Thailand Februari32 °C Zoek zonvakantie
Voor een zonvakantie in Thailand kan je het best terecht in de badplaatsen Pattaya en Phuket of het eiland Koh Samui. Deze badplaatsen zijn geheel gericht op het toerisme en floreren het gehele jaar. In Thailand bedraagt de temperatuur het gehele jaar meer dan 30 graden. Als het in februari in Nederland winter is, kan je op dat zelfde moment aan het strand liggen met een drankje in je hand.